Despre noi

Intellisoft este un SES infiintat in iunie 2015 care dezvolta aplicatii mobile, in special pentru ghidarea vizitatorilor muzeelor. Acest lucru se face fie prin aplicatii mobile (pentru Android si iOS), cat si prin ochelari Epson. Localizarea se va face prin GPS (pentru exterior), impreuna cu busola. Toate dispozitivele moderne au aceste caracteristici, inclusiv ochelarii inteligenti. Pentru interior se utilizeaza tehnici de localizare speficice (d.e. triangulatie). Pentru cazuri speciale, aplicatia poate citi coduri de bare sau QR. Totodata exista pachete de recunoastere a imaginilor, iar acesta este un alt mod de localizare. Astfel, sistemul isi poate da seama cu precizie suficient de buna unde se afla si poate oferi informatii si multi-media relativ la obiectiv sau la exponat.

In acest moment, muzeele mari au un sistem de informare care utilizeaza niste inregistrari stocate pe dispozitive similare cu telefoanele mobile, insa mult mai mari. Vizitatorul tasteaza numarul exponatului, iar in receptor poate asculta informatii despre exponat. Comparativ, solutia noastra este mult mai facila, mai accesibila si mai bogata media. Aplicatia va fi instalata pe ochelarii inteligenti sau va putea fi descarcata (contra-cost) din Google Play sau App Store, direct pe telefonul mobil al vizitatorilor.

Ne adresam tuturor muzeelor, atat cu colectii de interior (muzee de arta, muzee de biologie etc.), cat si cele in aer liber (situri arheologice, pesteri, rezervatii naturale etc.).