Invata Marketing Online! INTELLI Educational

Vrei sa descoperi aplicarea practica a diverselor instrumente de marketing online, de la website-uri si newsletere la cautari organice si platite, la urmarirea si raportarea rezultatelor. Indiferent daca esti nou in lumea marketingului online sau un profesionist, acum iti poti intensifica cunostintele sau poti beneficia de avantajele marketingului online.

INSCRIE-TE ACUM GRATUIT LA CURSUL NOSTRU!

INTELLI Educational are loc in Baia Mare, la sediul Intellisoft in perioada 9 - 10 august 2016 participarea facandu-se pe baza de selectie.

intelli educational

Cei care isi doresc sa se inscrie in program pot sa faca acest lucru pana in data de 7 august 2016 completand formularul de mai jos.
Selectia participantilor se va face pe baza principiului „primul venit, primul servit”, in limita a 13 locuri.

Proiectul este realizat cu sprijinul Municipiului Baia Mare.

INSCRIE-TE AICI

P.S. Cursul de Marketing Online este ideal pentru cine vrea sa creeze, sa promoveze sau sa urmareasca prezenta online a unei persoane, brand sau companie. Ii va ajuta pe cei cu putina sau fara experienta in marketing online sa descopere instrumente si tehnici eficiente de promovare in online, dar si pe cei avansati sa descopere noi modalitati de a imbunatatii si a extinde prezenta online a site-urilor administrate.
• Daca esti student, vei dori sa urmezi acest curs pentru a dobandi noi cunostinte care iti pot schimba directia carierei.
• Pentru a putea reduce bugetul necesar unei promovari, tinerii vor putea la finalul cursului sa-si stabileasca singuri directia de promovare a companiei/afacerii.
• Daca iti doresti sa lucrezi in Marketing sau Comunicare, cursul nostru te va ajuta sa intelegi si sa pui in practica cele mai rapide si eficiente metode de promovare.

INSCRIE-TE AICI